Recenzii clienti AutoNicodem

Foarte multumit!

Ionut Dumitru din Craiova.

O parere foarte buna, si una excelenta despre domnul Cristi, persoana care m-a convins sa cumpar autoturismul.Domnul Cristi m-a ajutat sa rezolv cu ( acte, numerele rosii, certificat fiscal ) si totul in doua ore.A dat dovada de promtitudine, seriozitate si profesionalism...Il recomand cu placere.

Dumitru Mirel din Bucuresti.

Seriozitate si respect ....mult respect ptr clientii .. oportunidades. . Para que yeguar en Romania de Spania

George Adrian Marinescu din Valencia.

Recomand ! sunt profesionisti si au dat dovada de seriozitate atunci cand am achizitionat un autoturism prin leasing fara a fi nevoit sa ajung sa vizualizez masina inainte de a face plata. Am fost surprins placut cand am ajuns sa ridic masina de la acest dealer auto totul a fost exact conform descrierii , nu a fost nevoie sa astept prea mult pentru intocmirea documentelor. Cu siguranta voi reveni! Felicitari echipei Nicodem !

Marius Constantin din Bucuresti.

Recomand celor interesati sa achizitioneze o masina ,am fost foarte multumit de colaborarea cu aceasta firma.

Bogdan Diaconu din Cluj Napoca.

Am achizitionat un BMW X5 prin leasing financiar si sunt foarte multumit! Recomand sunt de incredere!

Dumitru Haures din Suceava.

Foarte seriosi. Preturi bune. Sunt foarte multumit de colaborarea cu Nicodem Auto. Recomand !

Istrate Minel din Sighisoara.

Azi am primit masina, suntem foarte multumiti, e exact cum a fost prezentata online. Multumim pentru serviciile prompte, asistenta pe toata durata procesului de vanzare, dar si post-vanzare, garantie si livrare direct acasa. Recomand Nicodem Auto!

Adi Moldovan din Oradea.

Un Bmw 320d de care suntem incantati , masina este ca si noua , iar raportul calitate-pret mult peste orice Bmw similar din Bucuresti . Multumesc echipei Autonicodem !

Arabagiu Raluca-Magdalena din Bucuresti.

Va multumesc foarte mult pentru consiliere , pentru seriozitate si rabdare de care ati dat dovada ! Va recomand cu placere! Sunt foarte multumit de Audi !

Valcea Iulian din Dragasani.

Servicii de calitate, mi-a facut placere si recomand cu incredere !

Valeria Mihaela Ionescu din Bucuresti.

Foarte multumit, atat de masina cat si de dealer. Foarte seriosi. Recomand.

Adrian Boncica din Bucuresti.

Va multumim pentru ca sunteti profesionisti! Este exact ca in poze, o super masina, exact ce ne doream si este a noastra acum! Va recomandam cu mare drag si incredere!

Ancutza Burtea din Dragasani.

Foarte multumit de masina ( Dacia Logan 2014). Raport calitate-pret este excelent! Va multumesc pentru servicile acordate! Recomand cu incredere!

Vlad Gliga din Timisoara.

Buna ziua!Vreau sa va spun ca am primit masina pe care mi am dorit o si sunt foarte multumita! Cat despre domnul Cristi nu am cuvinte !Un profesionist si-a facut treaba cu profesionalism!A fost foarte prompt chiar m-a ajutat foarte mult cu documentele ! Ii mullumesc echipei Nicodem Auto Dealer!

Maldareanu Marinela din Slatina.

Am ajuns la parcul dumneavoastra cu recomandare din partea unui prieten , sunt foarte multumit de serviciile pe care le-ati oferit si de masina binenteles .Multumesc intregii echipe si din aceasta cauza va recomand cu placere!

Sebastian Burduja din Bucuresti.

Firma ADEM NIRS PROIECT a achizionat o masina de la Nicodem Auto. Suntem foarte multumiti atat de aceasta cat si de serviciile oferite de catre angajatii companiei. Acestia au dat dovada de profesionalism si promtitudine, oferind raspunsuri pertinente tuturor intrebarilor adresate. Recomandam Nicodem Auto Slatina.

Ursu din Slatina.