Despre noi

NICODEM SRL este o societate infiintata in anul 2006 care isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarilor auto.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, dorim sa asiguram clientilor nostri o calitate exemplara a produselor pe care le comercializam.

Pe site-ul nostru se gasesc ofertele actuale cu o gama variata de autoturisme si autoutilitare, cuprinzand mare parte din marcile europene si asiatice cu istoric certificat.

Fiecare client beneficiaza gratuit de consiliere privind vanzarea cash, prin leasing sau credit auto, oferind cele mai avantajoase solutii in functie de nevoile fiecaruia.

Avand o colaborare destul de buna cu societatile de finantare, avem costuri preferentiale pentru clientii care doresc achizitionarea in sistem leasing.

In functie de cerintele clientilor oferta societatilor de finantare consta intr-un avans cuprins intre 15 si 50%, pe o perioada de maxim 5 ani.

Pentru vanzarile online, reprezentantii nostrii de vanzari va stau la dispozitie cu informatii suplimentare si eventual imagini si video cu autovehiculul pe care doriti sa il achizitionati, fara a fi nevoiti sa faceti deplasari.

La NICODEM AUTO ne ocupam de intregul proces de vanzare, intocmirea documentatiei in vederea finantarii inclusiv intocmirea documentatiei pentru obtinerea numerelor de inmatriculare provizorii si definitive.

MISIUNE

Misiunea noastra este sa garantam cumpararea autovehiculelor in cea mai mare siguranta si la cel mai bun pret posibil.

VIZIUNE

Ne-am propus sa asiguram clientilor nostri maxima transparenta si corectitudine printr-un proces de achizitionare cat mai simplu si adaptatat pentru nevoile acestuia.

VALORI

Onestitate
Pasiune
Respect
Spirit de echipa
Pentru fiecare autovehicul achizitionat de la noi beneficiati de:
*Autovehiculele cu un rulaj de peste 200.000 KM, nu beneficiază de pachetul cu servicii.