Termeni si conditii

S.C. Nicodem S. R. L. cu sediul in Slatina, str. Plevnei, nr. 1 N, judetul Olt CUI RO18758009, inregistrata la ORC Olt sub nr. J28/432/2006, are grija de intimitatea dumneavoastra si doreste sa va simtiti aparati pe platforma noastra. Documentul de mai jos, care contine explicatiile datelor pe care le colectam vine in intampinarea acestor asteptari. Mai jos veti afla cum sunt colectate informatii, care anume si cum vor fi folosite de catre noi. De asemenea, veti sti sa va aparati sau sa va securizati contul.

Aceasta politica de confidentialitate se aplica inclusiv pentru site-ul "www.autonicodem.ro".

Nu acoperim informatiile colectate de site-urile terte, inclusiv cele partenere sau care au cumparat spatiu de publicitate pe site-ul nostru.

Site-ul www.autonicodem.ro contine si link-uri catre alte site-uri. Daca dati click pe un material de pe alt site promovat de noi, nu raspundem pentru setarile lor de intimitate. Va recomandam sa cititi politica lor de confidentialitate in momentul cand cititi informatii de pe acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucram datele Dvs. cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispozitiile Legii nr. 677/2001 si Regulamentul UE 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Salariatii si imputernicitii nostri au obligatia de a respecta dispozitiile cu privire la protectia datelor conform normelor legale.

In legatura cu toate solicitarile legate de datele dvs., de protectia datelor in cadrul societatii S.C. Nicodem S.R.L sau orice intrebare/reclamatie pot fi prin intermediul formularului de contact.

Scopul prelucrarii datelor il reprezinta:

Scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal de catre S.C. Nicodem S.R.L. sunt urmatoarele:

 1. Comunicare prin e-mail. Putem folosi aceste informatii pe care ni le-ati oferit pentru a va trimite comunicari prin mesaje pe casuta postala electronica. Daca v-ati inscris in baza noastra de date , va vom trimite aceste informari pe adresa de mail comunicata. Temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul dumneavoastra. Va puteti retrage oricand doriti.
 2. Publicitate. Pagina noastra de internet poate afisa reclame, multe dintre ele fiind influentate de optiunile selectate de dumneavoastra si de preferintele de pe site si de pe conturile conexe.
 3. Calitatea dvs. de client/potential client. Va colectam informatiile de mai sus si pentru faptul ca oferim o facilitate prin care dorim sa va gasim cele mai bune oferte de finantare de la firmele de leasing, sau institutii financiare bancare/nebancare, precum si cele mai bune oferte din domeniul nostru de activitate.
 4. Analiza statistica. Avem interesul legitim de a intelege cum functioneaza activitatea noastra, cum putem imbunatati aceasta activitate in intelesul clientului.
 5. Analiza statistica. Avem interesul legitim de a intelege cum functioneaza activitatea noastra, cum putem imbunatati aceasta activitate in intelesul clientului. Pentru aceasta, agregam datele din mai multe surse. Putem sa folosim aceste date pentru a imbunatati anumite functionalitati, pentru a modifica sectiunile sau pentru a va oferi cele mai relevante informatii, in cea mai buna oferta posibila.

In cazurile in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra, va vom solicita separat consimtamantul, in mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin intermediul formularului de contact sau cu o adresa scrisa. Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc inainte de retragerea acestuia.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact si adresa de resedinta, in scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre impotriva dumneavoastra in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiati de:

 • dreptul de acces; puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii;
 • dreptul la rectificarea datelor; puteti sa ne solicitati sa modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"); puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii; in anumite conditii (daca persoana vizata contesta exactitatea datelor, daca prelucrarea este ilegala, daca datele sunt solicitate opentru constatarea , exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau daca va opuneti prelucrarii datelor) puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale;
 • dreptul la portabilitatea datelor; in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic;
 • dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de pofiluri; va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica;
 • dreptul la retragerea consimtamantului in cazul prelucrarii in scop de informare sau promovare; puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant;
 • dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal; aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile;
 • dreptul la o cale de atac judiciara; dreptul de a exercita o cale de atac judiciara eficienta impotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autoritati de supraveghere;
 • dreptul de a fi notificat de catre operator cu privire la prelucrarea datelor cu carcter personal ale dvs.
 • Contact
  Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus va rugam sa va adresati prin cerere scrisa in formularul de contact.

Ce date sunt stocate de S.C Nicodem S.R.L.?

 1. Stocarea si prelucrarea datelor cu caracter personale. In ce situatii au tertii acces la datele Dvs.?

  Informatiile colectate sunt destinate numai utilizarii de catre S.C. Nicodem S.R.L. si sunt comunicate doar urmatoarelor categorii de destinatari: terti furnizori implicati in mod direct sau indirect in procesele aferente scopurilor mai sus mentionate (furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de consultanta, furnizori de servicii de procesare plati, societati financiare bancare sau nebancare etc.) sau autoritati publice abilitate de lege, in cadrul unei investigatii pentru activitati ilegale, dar doar in baza unui mandat legal.

  Societatea Nicodem SRL nu isi asuma raspunderea pentru directivele de protectie a datelor si procedurile paginilor internet sau firmelor partenere.

Perioada de pastrare a datelor personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate si pastrate, luam in considerare durata contractuala pana la indeplinirea obligatiilor contractuale respectiv a scopului si termenele de arhivare prevazute de dispozitiile legale in materie. Daca doriti mai multe informatii despre cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact.

Intrebari, Sugestii si Reclamatii?

Aveti intrebari referitoare la protectia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastra de internet? Nicio problema, va ajutam cu placere daca trimiteti un mesaj prin intermediul formularului de contact.